Få kontrol med tilpassede dashboards

Uanset om du er administrerende direktør, salgschef eller marketingchef, har du stor nytte af Lime BI. Du skaber dashboards baseret på de spørgsmål, der er relevante for jer. Det kan gælde hele virksomheden eller specifikke afdelinger og kunder.

Bedre beslutninger

Alle kan nok blive enige om, at de bedste beslutninger træffes på baggrund af fakta og ikke antagelser. Lime BI hjælper dig med at holde styr på vigtige tal, så du kan se, hvor der skal sættes ind. Drag fordel af den viden, I allerede sidder med i Lime CRM, og pak den ind i et format, der skaber værdi.

Stop med at gætte. Spørg dine data!

Hvad er den gennemsnitlige ordreværdi? Hvilke aktiviteter bruger vi flest ressourcer på? Hvilke parametre påvirker hinanden? Med Lime BI kan du nemt stille spørgsmål til dine CRM-data og vælge forretningskritiske indsigter – on-demand og visuelt præsenteret, så I som virksomhed kan lave en hurtig opfølgning.

Et værktøj for dig, der vil have styr på tingene

I rollen som beslutningstager vil du altid kunne holde dig ajour med, hvordan du og dit team præsterer. Nedenfor kan du læse om, hvordan Lime BI kan anvendes i de forskellige roller.

Salgschef

Som salgschef giver Lime BI dig et tæt blik på, hvordan du er i forhold til dine mål, og du kan nemt nedbryde de fastsatte KPI'er per kontor og medarbejder.

Supportchef

Som supportchef er Lime BI uvurderlig for den daglige drift. Ikke kun for dig, men hele supportorganisationen får overblik over, hvordan du har det og kan hurtigt samles og handle i tilfælde af en nødsituation.

Marketingchef

Som marketingchef er en af ​​de vigtigste opgaver at levere leads til salgsorganisationen. At kunne nemt spore, hvor mange leads der genereres, er derfor ekstremt vigtigt at vide, at du gør, hvad du skal for at nå dine opsatte mål.

Opsummering

Stil spørgsmål– Lime BI er forbundet til Lime CRM, hvilket gør det muligt at stille spørgsmål om data i CRM.

Visualisere– Spørgsmål kan visualiseres på forskellige måder og gemmes som widgets

Få svar– Baseret på de ønskede widgets kan du skabe unikke dashboards, som kan vises i Lime CRM, på intranettet eller hvorfor ikke på TV-skærme på kontoret.

Kompatibilitet

Desktop, Webclient

Kategori

Data & Rapportage

Udvikler

Lime Technologies

Sprog

Engelsk